VALEA JIULUI 2019

CÂND: 28-29 octombrie 2019
CÂT: 2 zile / 2 nopți
TRANSPORT: mașină personală
CAZARE: pensiune


TOATE JURNALELE DESPRE
VALEA JIULUI 2019


GOOGLE MAP


CAZARE

Pentru cazare am folosit booking.com, așa cum facem de câțiva ani încoace și pentru România, și am găsit o pensiune în Vulcan. În mod normal am fi vrut să fim mai aproape de startul traseului, dar nu era nimic ok pe booking, iar timp să sunăm pe la pensiuni nu aveam, plus că nici nu prea sunt multe unități de cazare în zona aceea. Ideală ca poziționare este Pensiunea Retezat, dar aceea nu era pe booking și trebuia sunat cu multe luni înainte pentru a prinde loc, ceea ce e imposibil când depinzi de vreme.
Acum am descoperit din întâmplare și spre marea mea bucurie că recent a fost introdusă și pe booking. Doamne, ce bine!

Casa Luca, la care am stat noi, a fost foarte ok. Un pic cam încărcate încăperile cu foarte multe obiecte, dar gazdele sunt foarte foarte de treabă, și asta compensează mult. Patul a fost foarte confortabil și peste tot curat, astfel că nu am avut de ce să ne plângem. Singura chestie este că baia este comună pentru 4 sau 5 camere, câte au, chestie pe care nu o observasem când am rezervat, probabil nu am fost atenta.

Pentru a căuta cazare în zonă puteți folosi widgetul booking de mai jos (introduceți perioada vizată de voi si, eventual, dați zoom out):Booking.com

Prețul plătit de noi la Casa Luca: 138 lei / cameră dublă / noapte


MASĂ

Noi am mâncat la Pensiunea Retezat. Mâncarea este excelentă (recomandăm coastele de porc – puteți vedea niște poze cu ele pe booking, aici, sunt super gustoase, și brownie-ul cu înghețată – to die for), localul recent renovat în stil nordic și oamenii super de treabă.


MULȚUMESC MULT PENTRU VIZITĂ!