SUSȚINE

Îți mulțumesc că ai ajuns pe această pagină!

Acest blog s-a născut în 2009, din dorința de a ajuta. Pe vremea aceea mă gândeam că voi ajuta doar cu informație utilă, în timp mi s-a dat de înțeles că am reușit să fac mai mult decât atât.

Și, din respect pentru toți oamenii care m-au făcut să înțeleg asta, dar și din respect pentru mine, vreau să păstrez în continuare blogul curat, exact așa cum am făcut și până acum, fără a-l umple cu reclame. Pentru că adevărul este că reclamele sunt enervante și afectează în mod negativ experiența cititorului. 

Mă țin departe și de sponsorizări neprotrivite de la diverse companii, de fapt aproape orice înseamnă blogging așa cum îl face marea majoritate, astfel că pot duce mai departe blogul doar cu ajutorul susținerii cititorilor care apreciază ce fac.

Așadar, dacă te numeri printre cei pe care i-am ajutat într-un fel sau altul, poate cu o informație utilă, poate o idee de călătorie, cu o recomandare valoroasă, inspirație pentru turele pe munte, o hartă, o emoție, un zâmbet sau chiar un râs din acela sănătos, mă poți susține cu un abonament lunar pe Patreon.

Suma default este de 5$, dar o poți edita în funcție de posibilități și dorințe. Tot ce vreau să știi este că îți mulțumesc din suflet, orice contribuție mă va ajuta foarte mult să continui să creez conținut de calitate.


Alternativ, poți contribui cu o sponsorizare aici:

RO 07 INGB 0000999901183021
Alexandra Pușcașu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.