SHOP pentru MUNȚOMANI

În colaborare cu Redbubble, una dintre cele mai mari platforme online pentru artiști independenți la nivel internațional, am lansat în decembrie 2018 o colecție de produse pentru munțomani (și nu numai).

Toate designurile de mai jos sunt create de mine, iar Redbubble se ocupă de imprimarea lor pe produse, livrarea către cei ce le comandă (oriunde în lume), suport clienți, șamd.

Așadar, dacă sunteți pasionați de munte sau aveți prieteni montaniarzipentru care căutați un cadou, sper ca mai jos să găsiți ceva pe placul vostru. Dacă nu, vă puteți abona aici pentru a primi email atunci când lansez colecții noi.

Orice tricou / hanorac / bluză, se găsește pe mai multe culori (click pe poză și apoi veți fi direcționați pe Redbubble, unde veți putea vedea toate culorile și produsele disponibile), iar dacă pe unul dintre celelalte produse doriți altă culoare, doar lăsați un comentariu mai jos și se rezolvă imediat :) Tot așa îmi puteți scrie pentru orice fel de întrebare / sugestie / etc legată de produse.

WALK THE BEAR / PLIMBĂ URSU’


LA PE MUNTE


MUNȚI ÎNZĂPEZIȚI


RĂSĂRIT ÎN MUNȚII CINDREL


ROMANIA


MOUNTAINS = LIFE


MUNȚII MEI


MOUNTAINS = LOVE


BEARS. THEY’RE BIG


INTERNATIONAL ASSOCIATION OF MOUNTAIN ADDICTS


MONT BLANC


PRODUSE PENTRU PĂRINȚI ȘI COPII


Bebeluși 0 / 6 / 12 /18 / 24 luni


Copii 2-12 ani

Leave a Reply

Your email address will not be published.