Quiz 2

Complete the form below to see results

34 comments

 1. Ah, din nou 9/10. Am ratat chiar Piatra Mare in care am fost de atâtea ori, totuși nu reușesc sa îmi amintesc acel cadru :D. Abia aștept următorul quiz, mulțumiiim 😁🤗

 2. De data asta m-am grăbit:)
  Trebuia să fiu mai atentă, era destul de clar din imagini care de pe unde sunt

 3. Acum imi dau seama ca nu prea am fost print muntii tarii. Exceptie facand Bucegii, Piatra Craiului, Fagaras, Retezat, Apuseni, Aninei, etc…. :)

 4. si eu am ratat Piatra mare unde nici nu am fost si o puteam ghici doar din aminitirile de pe blog sau cu o logica mai bine aplicata dar am mai crescut de la quiz 1 si abia astept urmatorul pas, multumax pt provocare, implicare si efortul de a o darui :)

 5. Uau, se pare că testele încep să capete o tentă ascendentă din punct de vedere al dificultații :)) :D. Foarte tare, interesant și chiar educativ. :) Abia aștept să ne recăpătăm libertatea de a descoperii toate acele locuri minunate.

  1. :P Sa stii ca nu mi-am propus sa il fac mai dificil pe acesta, doar asa a iesit :)
   O sa mai variez dificultatea de la un quiz la altul, plus minus, in niciun caz nu o sa fie doar din ce in ce mai grele :)
   Te astept cu drag si la urmatoarele!
   Si da, si eu abia astept sa putem merge din nou pe munte! Cu ocazia asta mi-am dat seama ca mai am o gramada de munti mai putini populari prin care nu am fost, si de asemenea sunt multi munti prin care n-am mai ajuns de prea mult timp, si merita o noua vizita :)
   Cred ca anul asta va fi anul perfect pentru asa ceva :)

 6. Amintiri frumoase din muntii nostri. Anul acesta am pierdut primavara pe munte si in special momentul aparitiei ghioceilor si branduselor. De mai multi ani in luna aprilie eram in SAUA IEPEI din Muntii Tarcu,un loc superb cu multa zapada si aceste gingase flori. Ca de obicei poze foarte frumoase si interesante. Asteptam urmatorul Quiz si speram ca saptamana viitoare sunem si noi pe munte. Multumesc pentru tot ceea ce faci!

  1. Multumesc si eu tare mult, Caius!
   Foarte frumos cred ca e in Saua Iepei in aprilie, nu am ajuns niciodata din pacate.
   Si eu sper sa ne intoarcem pe munte cat mai repede. Pana atunci… ne jucam cu ei de la distanta :)

 7. Interesant, incitant și de folos. M-a stimulat să fixez niște trăsături specifice fiecărui munte. Am ghicit unele imagini prin această metodă chiar dacă nu am fost pe acolo. Bravo pentruinițiativă!

  1. Super! Ma bucur mult, Dan!
   Multumesc!
   Dezvoltarea acestei metode este exact ceea ce am sperat sa stimulez prin aceste exercitii :)
   Acum vreo 12 ani tot asa am invatat si eu o gramada despre munti in care nu calcasem nici macar o data. Tot citind o multime de jurnale cu poze si analizandu-le, mi s-au intiparit in minte trasaturile fiecarui munte.
   Ma bucur mult sa pot da inapoi ceea ce am primit si eu la randu-mi :)

 8. Oooo ce mă bucur că mă scoți din xzxxzz ceea ce trăim zilele astea 😁😊😄 9 din 10, trebuie sa ajung în Buila-Vanturarita!! ❤️

  1. Ce mult ma bucur si eu, Rita, ca am reusit asta! :)
   Daaa, musai de mers in Buila! Apropo, acum e perioada cea mai faina de mers acolo.
   Vara poate fi un pic cam cald, dar luna mai e ideala!

 9. Mai usor decat primul, dar foarte antrenant si placut! Le-am “nimerit” pe toate ;)
  Asteptam continuarea!

 10. Era cat pe ce sa nu raspund invitatiei. Dar am zis ca 1 minut nu e bai. Ba chiar a fost minunat. Multumesc Alexandra.

 11. Eu sunt cel mai tare…
  Excelentă provocare !
  De ce nu-l pot distribui pe alte rețele?!…
  Felicitări ” Om frumos “

 12. 10 din 10! La primul quiz m-am cam grăbit şi am ratat o imagine. Quiz-ul e grozav. Nu pot spune că e foarte greu, dar imaginile îţi testează, de fapt, nu numai locurile pe unde ai hălăduit ci şi indirect, cunoştinţele de cultură generală. Pentru cei mai tineri, un imbold de a cunoaşte, la propriu, natura. Pentru cei mai în vârstă (aşa, ca mine :) ) prilej de nişte nostalgii montane. Oricum, felicitări pentru iniţiativă!

 13. Servus Alexandra,
  Iar am raspuns la toate, dar recunosc ca la Muntii Mehedintiului si la Calimani le-am ghicit, intuitiv cumva, comparandu-le cu restul de variante, deh, apucaturi de logica de inginer :D caci nu pot zice ca le-am stiut.
  Zi faina !

 14. Am ghicit 8 din 10 ,am progresat putin fata de data trecuta….avem o tara minunata,mai am foarte multe de vizitat 😁🤗

 15. 10/10. La întrebările 2 și 5 nu eram sigur, am “dat cu banul” între câte două opțiuni de răspuns, la fiecare dintre ele, și am “câștigat” la ambele :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.