Lista de campinguri din Romania

Scris de | Alexandra


CAMPINGURI VIZITATE DE MINE


CAMPING AUREL VLAICU

jud. HUNEDOARA

Este un camping foarte drăguţ şi micuţ, care mie mi-a plăcut foarte mult. În spate este chiar şi un mini bazin de înot. Administratorii sunt foarte amabili, nu sunt români, sunt olandezi, iar turiştii din camping, la fel, majoritatea străini.

Fiecare loc de campare dispune de stâlp de electricitate.
Există duşuri şi toalete separate pentru femei şi bărbaţi.
De asemenea se serveşte şi masa.

Cum se ajunge? Mergând dinspre Sebeş spre Orăştie pe DN 7, apare un indicator de camping şi se face dreapta, se trece calea ferată şi se intră în sat. Apoi se urmăresc indicatoarele de camping.

Cât costă? 46 RON / 2 persoane cu o maşină şi un cort

Website: www.campingaurelvlaicu.ro

Vizitat de mine în 2009.


CAMPING WESTKARPATEN

Arieșeni, jud. Alba

Este un camping administrat de o familie foarte amabilă, el este german de origine, soţia sa cred că e româncă şi au 2 copii.

Campingul înseamnă de fapt un spaţiu nu foarte mare din curtea lor, pe care l-au pus la dispoziţie pentru campat. Locaţia este genială, iar râul le trece chiar pe lângă casă.

Pun la dispoziţie băi foarte faine, separate pentru femei şi bărbaţi, echipate cu tot ce e nevoie, inclusiv prize la oglindă. Am fost foarte mulţumită. Ne-au dat şi prelungitor pentru electricitate seara la cort.
Nu servesc masa. Au un foişor foarte frumos, cu frigider, unde se poate servi masa dacă aveţi mâncare la voi.

Cum se ajunge? Mergând pe DN75 dinspre Lunca spre Gârda de Sus, în Arieşeni, după ce se trece de Poliţie (care e pe stânga), în cam 5 minute se ajunge la camping. În dreptul podului este un indicator (destul de mic, nu l-am văzut venind din direcţie opusă), pe partea stângă, care arată camping.

Cât costă? 50 RON / 2 persoane cu o maşină şi un cort

Website: www.westkarpaten.ro

Vizitat de mine în 2009, nu știu dacă mai este valabil, căci văd că pe site informația este acum doar în lb. germană.


CAMPING STÂNA DE VALE

jud. Bihor

Este un camping neamenajat, în sensul că apa este adusă de la izvor într-un fel de troacă, unde te poţi spăla pe faţă, pe mâini şi pe dinţi, şi unde se pot spăla vasele. Este localizat lângă căsuţele din staţiunea cu acelaşi nume, şi la toaletă să merge la grupul sanitar aferent acestora. Sunt wc-uri turceşti, igiena nu abundă. Este un camping ok dacă sunteţi în trecere şi staţi doar o noapte – două.

Când am fost eu în 2009 am văzut că montau nişte stâlpi de electricitate.
Dispune de o masă pentru servirea mesei.

Cum se ajunge? Din localitatea Beiuş se intră pe Dj 764A spre Budureasa, după care drumul începe să urce în serpentine până în Pasul Băiţa. Apoi se intră în staţiunea Stâna de Vale şi căsuţele şi campingul sunt imediat pe partea dreaptă a drumului.

Cât costă? 20 RON / 2 persoane cu o maşină şi un cort

Vizitat de mine în 2009, nu știu dacă mai există.


CAMPING ELDORADO

jud. Cluj

Este un camping foarte mare, de 3 hectare, dispune de restaurant, grup sanitar foarte modern, maşini de spălat, electricitate pentru toate locurile de campare, robinete cu apă din loc în loc, teren de sport, are locuri şi la căsuţe de 4 şi 2 persoane şi apartamente.

Singura problemă a fost cu duşul, şi anume, efectiv m-am chinuit să mă spăl. Duşul constă într-o duză montată pe perete, prin care curge apa. Numai că apa curge sub formă de ploaie, adică presiune foarte scăzută, jet mai deloc.

Cu toate acestea, mi-a plăcut foarte mult campingul. Se cunoaşte că este sub administraţie olandeză, şi nu română. Și mă gândesc că în 10 ani au rezolvat problema cu dușul.

Cum se ajunge? După ieşirea din Gilău, cum se merge pe DN1 (E60) dinspre Cluj spre Huedin, pe partea dreaptă

Cât costă? 16 euro / 2 persoane cu cort mic + mașină + electricitate

Rezervări: https://bit.ly/2BTVDAd

Vizitat de mine în 2009.


CAMPING LAGUNA ALBASTRĂ

Făgăraș, jud. Brașov

Este de fapt un complex mai mare, cu piscină mare, restaurant, teren de tenis, dar şi locuri de campare.

În complex am găsit și două căprioare, dintre care una era chiar prietenoasă.

Ce nu mi-a plăcut este faptul că există grupuri sanitare, însă, fiind gândit ca un complex cu piscină, duşurile nu au uşi, şi te poţi trezi că trece lumea prin faţa ta oricând, atât femei, cât şi bărbaţi.

Cum se ajunge? La ieşirea din Făgăraş spre Braşov pe DN1 (E68), se face un drum la dreapta, cred că sunt indicatoare. Există o hartă pe site.

Cât costă? 20 RON / campare pentru 2 persoane cu o maşină + 25 lei / pers / zi pentru piscină (din păcate, dacă veniţi pentru camping şi ajungeţi pe seară, veţi plăti o noapte de campare şi DOUĂ zile de piscină. Se poate totuşi face baie şi seara, pentru că sunt reflectoare)

Website: www.lagunaalbastra.ro

Vizitat de mine în 2009.


CAMPING DOUĂ LUMI

Blăjel, jud. Sibiu (lângă Mediaș)

Este un camping micuţ şi cochet, administrat de un olandez foarte de treaba. Sunt locuri şi pentru campat, si camere pentru 2-3 persoane, şi camere pentru familii mai mari, şi apartamente, şi o căsuţă mică de 2 persoane, grupuri sanitare. De asemenea are şi o piscină micuţă şi hamac, locul perfect de relaxare.
Se poate închiria bicicletă, au şi scule dacă aveţi bicicletă şi vi se strică vreo ceva.

Se poate servi micul dejun, dar trebuie spus de cu seara.
Pentru masa de seară există un restaurant la câţiva km.

Cum se ajunge? Din Mediaş se porneşte spre Târnăveni pe DN 14A şi după aprox. 10 km se ajunge în Blăjel, campingul fiind la o casă pe dreapta.

Cât costă? 61 RON / campare pentru 2 persoane cu o maşină şi un cort mic + 14 RON dacă aveţi nevoie de electricitate. Mai multe preţuri se găsesc pe site.

Website: www.doualumi.com/

Vizitat de mine în 2009.


CAMPING POPAS ZODIAC

Jupiter / Neptun, jud. Constanța

Campingul este dotat cu tot ce e nevoie:

 • Grupuri sanitare (duşuri, chiuvete, toatele) curate
 • Chiuvete pentru spălat vase si alimente
 • Maşini de spălat
 • Curent electric la stâlpi din loc în loc în camping (e nevoie de prelungitor mai lunguţ)
 • Magazin cu băuturi răcoritoare şi apă
 • Mese cu băncuţe de lemn pentru servirea mesei şi umbrele
 • Chiar și piscină

Singura treaba mai puţin bună este că, deşi sunt destul de mulţi pomi pe acolo, sunt puţine locurile în care este umbră toată ziua. Şi dacă vrei să stai în cort între orele 12-16, dacă stă în soare, se transformă în saună.

Problema e ca unde e liber şi nu te sforăie nimeni noaptea, e soare, şi unde e umbră e înghesuială. Solutia ar fi, probabil, un pavilion din acela care se pune peste cort și ține umbră

Cum se ajunge? Este chiar la intrarea în Jupiter.

Cât costa? 26-45 lei / pers / zi + 7-15 lei / mașină (diferă în funcție de perioadă)

Website: www.campingzodiac.ro

De când am fost eu, în 2010, cred că s-a modernizat tot campingul, deci e posibil ca pozele mele de mai sus să nu mai fie tocmai conform cu realitatea.


CAMPING DE VUURPLAATS

Fundu Moldovei, jud. Suceava

Este un camping drăguţ, dotat foarte bine, dar nu e foarte ieftin. Administratorii sunt olandezi stabiliţi în România, care au şi învăţat limba română, ceea ce mi se pare fantastic. Există electricitate, duşuri şi toalete separate pentru femei şi bărbaţi. De asemenea, se serveşte şi masa, dar e destul de scump (în 2011 a fost 42 de lei cina de persoană şi 21 de lei micul dejun de persoană).

Cum se ajunge? Este chiar în satul Fundu Moldovei, pe partea dreaptă cum ai veni dinspre Pojorâta sau Sadova. 

Cât costă? Preţurile sunt afişate pe site, în euro. Dacă e să calculez, 2 adulţi + maşină + cort + electricitate, vine cam 16 euro.

Website: http://www.vuurplaats.eu/

Vizitat de mine în 2011.


CAMPING GYOPAR (FLOARE DE COLȚ)

Rimetea, jud. Alba

Campingul arată foarte bine, este foarte frumos amenajat şi dichisit, şi are tot ce îţi poate trebui. Servesc şi masa, şi se poate lua pachet cu demipensiune, care e foarte avantajos. Gătesc dânşii un meniu, şi tu doar te aşezi la masă :) Noi am dat în 2011 90 de lei 2 persoane pentru o noapte la cort şi demipensiune, ceea ce e super ieftin, dar aici sunt şi căsuţe sau camere în pensiune, dacă cineva doreşte. Singurul minus e că la locurile de campare am impresia că nu era electricitate, dar erau prize la baie. Există duşuri şi toalete separate pentru femei şi bărbaţi.

Cum se ajunge? Este chiar înainte de a intra în Rimetea, pe partea dreaptă cum ai veni dinspre Turda. 

Cât costă? 7 euro / pers / noapte cu cortul. Mai multe preţuri găsiți la ei pe site.

Website: http://www.gyoparpanzio.hu

Vizitat de mine în 2011.


CAMPING GLĂVOI

Padiș, jud. Bihor

Este un camping neamenajat, dar foarte bine localizat pentru traseele cele mai importante: Cetăţile Ponorului, Cheile Galbenei, Lumea Pierdută etc. Aici există punct de salvamont, chioşc de unde se poate cumpăra hartă şi rontăieli, apă potabilă. Şi există și vreo 2 terase improvizate unde se poate mânca foarte bine şi foarte ieftin, de la ciorbă până la desert.

Cum se ajunge? Accesul spre zona Padiş din Munţii Apuseni se face din Sudrigiu. La un moment dat se ajunge în Şaua Scăriţa, la o bifurcaţie de drumuri. La stânga e spre Padiş şi la dreapta e spre Cetăţile Ponorului. Se face dreapta, se mai continuă câţiva km şi apoi veţi vedea campingul pe dreapta. E destul de mare. Când am fost eu, ultima bucată (1 km, cam așa, cred) nu era practicabilă cu maşini cu gardă joasă.

Cât costă? gratis

Vizitat de mine în 2011.


COMPLEX BORȘA TURISM

Borșa, jud. Maramureș

Un alt camping care mi-a plăcut extrem de mult. Este administrat de nişte oameni extraordinari! El e belgian şi ea e româncă. Aici se află casa lor, o grămadă de teren cu iarbă frumos întreţinută numai bună de pus cortul, şi încă o casă alături cu camere de pensiune. Un adevărat complex, aşa cum spune şi numele.

Există duş cu apă caldă, electricitate (nu chiar lângă cort, dar este) şi internet wireless. Oricum, dânşii sunt extrem de amabili şi te ajută cu orice ai nevoie. Se serveşte şi masa.

Cum se ajunge? Există indicatoare spre Complex Borşa Turism. Dacă veniţi dinspre Sighet, la un moment dat, după spital, este un pod de beton pe dreapta. Se traversează şi se mai merge cam 1 km. Drumul nu este asfaltat, dar practicabil. Later update 21.08.2012: am primit veşti de la Dl. Verellen şi mi-a spus că drumul a fost asfaltat şi că au construit o nouă terasă acoperită în camping. Arată foarte frumos din poze! :) 

Cât costă? 45 lei / cort cu 2 persoane / noapte (preț actualizat 30.03.2018)
cina: 30 lei / persoană (preț neactualizat)
mic dejun: 15 lei / persoană (preț neactualizat)

Website: www.borsa-turism.com

Vizitat de mine în 2011.


ALTE CAMPINGURI

Nemeth Camping, Sovata, jud. Covasna
Dolphin Camping, Sf. Gheorghe
Sat de vacanta Ciprian Porumbescu, Suceava
Camping Kentaur, Dorolț, jud. Satu Mare
Casutele Likas, Lacu Roșu, jud. Harghita
Caii din Vale, Betfia, jud. Oradea
Complex Turistic Dávid, Boghiș, jud. Sălaj
Camping Robinson, Oradea
Enpi Lake Resort, Iași
La Tara In Arges, Silișteni
Imola Residence, Boghiș, jud. Sălaj
Lavender Garden Camping, Bonțida, jud. Cluj
Camping in Clisura Dunarii, Eșelnița, jud. Mehedinți
Camping Zamolxe, Sarmizegetusa, jud. Hunedoara

Ultima actualizare: 26 februarie 2019

Despre autor

ALEXANDRA PUȘCAȘU

Salut! Sper că ți-a plăcut să citești acest articol la fel de mult pe cât mi-a plăcut mie să‑l scriu pentru tine :) Am creat acest blog în 2009 pentru a-i ajuta și pe alții să găsească fericire și libertate prin intermediul călătoriilor și a naturii. Te invit să citești mai multe aici.

COMENTARII

 1. Excelent, foarte util articolul, chiar ma intrebam ce camping-uri sunt in Romania si ce ofera ele. Multumesc mult, cu siguranta ca voi ajunge in cateva locuri din cele recomandate de tine!

  Răspunde
 2. Din pacate eu personal nu am fost cu cortul in afara (inca :)
  O lista cu campinguri din Europa gasesti aici:
  http://www.eurocampings.co.uk/en/europe/

  Mama mea a fost in 2008 intr-un Eurotrip si a stat numai la campinguri si mi-a spus ca oriunde a stat au fost conditii foarte bune. Deci parerea mea e ca poti sa te uiti pe lista din linkul de mai sus si sa alegi orice in functie de locatia care va trebuie, si va fi ok.

  Nu si-a notat exact pe unde a stat si nu mai tine minte, ca ti-as fi spus…

  Cateva sfaturi aici: http://alexandra-cristina.blogspot.com/2010/03/vezi-europa-pe-cont-propriu.html

  Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta mai mult..

  Răspunde
 3. Alexandra, super blog-ul dar mai ales articolul cu camping-uri. Noi am mai stat la Faget, langa Cluj, acum cativa ani, la GPM, 1km nord de Mamaia si acum astept feed back de la o prietena draga, care a mers cu sotul si fetita. Daca vrei iti pot scrie cate ceva despre fiecare. La munte am stat pe Transfagarasan la o casuta si am zis ca nu recomand nimanui ;)

  Răspunde
 4. Cristina, multumes frumos! Daca vrei sa scriu cate ceva, poti sa-mi trimiti, sigur! Dar ma intereseaza in mod special unde ai stat la casuta pe Transfagarasan si nu ti-a placut?

  Răspunde
 5. Un alt camping, destul de putin cunoscut insa este Popasul Carnic, aflat la poalele Retezatului, in zona turistica Carnicm judetul Hunedoara, avand acces din satul Ohaba de sub Piatra mergand catre Nucsoara. Preturile sutn mai mult decat decente, 8 RON/persoana/noapte si 5 RON/masina/noapte, spatiu exista destul nu se pune problema de aglomeratie. Telefon de contact si alte informatii: 0722748709 (insistati in caz ca nu are semnal/nu se raspunde, deoarece in zona este foarte slab semnalul la telefoane).

  Răspunde
 6. La Cartisoara (pana in Transfagarasan, dinspre Sibiu) se afla Pensiunea Duşe, care are si casute (la 60 de lei pe noapte) si locuri de campare cu prize pe stalpi.
  Acolo se ajunge din centrul Cartisoarei, la stanga si se urmaresc indicatoarele.

  Răspunde
 7. Ce articol minunat! Trebuie sa incercam sa mergem cu cortul impreuna cu fiica nostra de 2 ani jumatate. Ce camping ne recomandati pentru inceput? Noi locuim in cluj, ar fi ok undeva nu foarte departe, maxim 2 ore cu masina. Multumesc.

  Răspunde
  • Fix pe ruta dintre Turda si Alba nu stiu, dar aproape de Sebes este camping Aurel Vlaicu si aproape de Turda este campingul de la Rimetea. Vezi harta din articol ca sa iti dai seama cam pe unde vin.

   Răspunde
 8. M-ar interesa daca este adevarat ca un camping numit Darste-Brasov s-a mutat la Natura Parc in Covasna. Poate ma lamuriti. Mi-ar parea rau de locatie !!! Multumesc mult. O saptamana excelenta !!!

  Răspunde
 9. Bravo. Am fost si eu in doua Camoinguri super unul la Zanoaga spre Padina inainte de lacul Bolboci , wc super apa calda etc, si altul in Costesti spre Sarmisegetuza Regia super dotat

  Răspunde
 10. Buna,

  avem 2 caini(boxer german), si am vrea sa mergem cu ei in vacanta, la cort sau casuta(daca ne primeste). In padis oare e ok cu caini? sau la stana de vale? suntem din Arad, asa ca ar fi bine sa fie cat mai in zona

  Răspunde
  • Buna Anamaria! Nu cred ca ar fi mari probleme cu cainii la Padis sau la Stana de vale..
   Acuma depinde si de ei ce personalitate au :P
   Dar cred ca incercarea moarte n-are :)
   Va doresc o vacanta frumoasa si vreme buna!

   Răspunde
 11. Buna ziua tuturor! Am si eu o lista de campinguri de pe la noi, toate foarte in regula. Cu o exceptie: Camping Dragoske. Am mers acolo prima data pe 18-19 iulie 2015, iar a doua oara pe 25-26 iulie 2015. Nu este camping, ci loc de gratare: muzica la maxim (inclusiv manele), tipete, balamuc… Prima data am zic ca am avut ghinion. A doua oara a fost oribil: 10 ore de manele. N-am plecat pentru ca eram cu fetita noastra de un an si ceva si trebuia sa-i pregatim masa, sa o schimbam, etc. Nu mai calcam pe-acolo si ar fi de dorit ca cei care merg cu cortul (ca noi) sau cu rulota, sa fie avertizati despre cum stau lucrurile acolo!
  Vacante frumoase tuturor, si cat mai putine neplaceri!

  Răspunde
 12. Cristina Dumitru , multumim pentru avertizare . E foarte bine venita aceasta informatie , dar da-ne mai multe detalii cum ar fi ; Camping-ul Dragoske – unde se afla , in ce judet , ce alte camping-uri mai sunt prin apropiere ? Multumesc , iar data viitoare , sa nimeriti undeva mai bine si sa va scoateti din parlela . Calatorii cat mai placute .

  Răspunde
  • Camping Dragoske este situat in localitatea Burlusi, jud. Arges, la jumatatea distantei dintre Ramnicu Valcea si Curtea de Arges. Mai este un camping in zona, insa nu pot da mai multe informatii: am vazut doar un indicator, din mers. Am intrebat o cunostinta de-a sotului meu si despre acest al doilea camping insa, din cate stia, nu e foarte ok din punct de vedere al curateniei. Insa este foarte posibil ca lucrurile sa stea altfel; dupa ce vom ajunge si acolo, vom da de stire.
   Numai bine!

   Răspunde
 13. Alexandra , te felicit pentru ideia ta de a infiinta acest blog , si ma alatur tie , pentru ca si alti iubitori de drumetii , sa fie bine informati si sa-si gasesca locul de odihna , peste noapte ,in conditii de siguranta . Inca din anul 1980 , fiind la mare , la Mamaia intr-un hotel , am fost torturat de tantari . Peste zi m-am intalnit cu un amic si mi-a aratat cum e la el la cort. Dupa 2 zile am achizitionat , de la Polonezi care plecau din camping, un cort , Warta3 cu tot cu butelii , saltele si ce mai era nevoie la momentul acela , abandonand hotelul . De atunci in toate drumetiile mele , nu imi lipseste cortul din portbagaj. De 13 ani am avut doua rulote , dar cortul nu l-am abandonat niciodata . In aceasta vara am abandonat rulota si tot cu cortul ma simt mai bine , pentru ca am absolut tot ce-i necesar pentru drumetii si numai cu cortul e mult mai practic .Rulotele sunt foarte bune, daca neaparat trebuie sa calatoresti pe vreme rea , frig , inghet , dar noi cum calatorim numai pe timp de vara , nu merita investitia . Spun asta din punctul meu de vedere , care calatoresc de 35 de ani . Iti multumesc Alexandra , pentru minunata ta idee si chiar , mai este loc de inbunatatiri , cu o lista cat mai completa de informatii , de camping-uri din toata tara . In ce ma priveste , eu sunt mahnit , ca in zona moldovei , sunt foarte putine camping-uri , in care sa te simti bine . Una as putea sa o recomand , ca fiind minunata , la Durau ( Camping-ul Leon- 0745667746- ) Multa sanatate si excursii cat mai placute ! ! !

  Răspunde
 14. Excelenta documentare a camping-urilor enumerate. Articolul este foarte bine indexat de Google pentru cautarea pe termenul „camping” si pe buna dreptate. O colectie esentiala de informatii utile pentru campat. Eu personal multumesc de fiecare data ca am ocazia sa parcurg lista. Am testat (dupa ce am citit aici) camping-ul Doua Lumi (Blajel) si Complex Borsa Turism (Maramures – Borsa).

  Ambele sunt exact ca in descriere: camping-uri excelente, ce ofera toate facilitatile de care este nevoie, administrate exemplar. Pe acestea doua le recomand si eu fara rezerve.

  Am mai fost de asemenea in campingul Leon de la Durau despre care pe scurt pot spune ca este recomandat cu precautie in weekend (exista risc sporit de petrecareti „manelistici” ce refuza sa doarma). Sau poate am avut noi ghinion. Facilitatile sunt decente desi relativ modeste, insa locul este cinstit si accesul la trasee e excelent. Una peste alta este de vizitat (cu atentie sporita in weekend la manelofili, de care m-am temut mai rau decat de ursi si de care nu am scapat).

  Un camping fain pe litoral, testat de mai multe ori: Pirivoli in Mamaia Nord (google maps pe smartphone salveaza orientarea, este dificil de accesat fara el, greu de intuit din strada principala).
  De fapt e foarte aproape de Navodari, de tabara. Langa el mai este un camping, aproape lipit. Pirivoli ofera acces pentru corturi foarte in proximitatea plajei. Ziua, briza este mult mai puternica si salveaza mult din senzatia de caldura (am putu, in zilele cu vant, dormi pe terasa cortului chiar si la pranz). Pirivoli are o zona dedicata pentru casute, accepta si rulote. Toaletele si dusurile sunt foarte curate, arata bine. Exista si o mica terasa la care se mananca excelent (dar tarifele sunt mari). Scoicile sunt foarte bune (insa 35 portia). In iulie: 2 persoane (plus doi copii mici care nu platesc) plus masina si cort mare = 70 ron/noapte. In iunie costul a fost de 30 ron. Se ajunge usor (cu masina) la Lidl-ul din Navodari (si astfel multe probleme de alimentare cu diverse se rezolva elegant). Ma pregatesc in curand sa vizitez Floare de Colt – Rimetea si poate gasesc si ceva prin zona Transfagarasan (pentru cort). Calatorii spectaculoase tuturor!

  Răspunde
 15. Chiar si dupa 6 ani pot reconfirma locatia excelenta si conditiile super de la Gyopár Panzió és Kemping. Chiar de aici scriu, am nimerit aseara dupa ce am citit aici si am pus GPS-ul.
  Multumim de info :)

  Răspunde
 16. Super ,am citit si am trait deja atmosfera ,doresc sa plec o saptamana cu cortul dar as dorii o locatie unde sa dau si la peste,daca ma poate ajuta cineva cu ceva informatii ! Vacanta placuta tuturor.

  Răspunde
 17. Buna, pentru iubitorii de cort(campare , drumetii etc) am creat site-ul http://www.cucortu.ro

  pt cei „noi” in ale camparii la cort…folositi-l cu incredere. pt cei „vechi” in meseria asta … va rog sa adaugati si voi locuri noi de campare … ideea site-ului e de a ajuta comunitatea.

  have fun CuCortu’ !!!!

  Răspunde
 18. Multumesc foarte mult! Sunt complet nestiutor de locurile de camping din Romania si blogul tau mi-a oferit informatiile necesare ca sa decid unde as vreau sa merg vara asta. Numa’ bine! :)

  Răspunde
 19. Mulțumesc pentru informațiile detaliate.
  Mă documentez acum pentru a putea deschide un camping.
  Zona are un potențial turistic ridicat.
  Parcul national Cheile Nerei-Beușnița.

  Răspunde
 20. Buna Alexandra, Felicitari pentru blog. Te invitam sa ne vizitezi la Camping Fain in Lunca Bradului, Salard – jud. Mures si sa ne ajuti cu un feedback. Cele bune !

  Răspunde
 21. Felicitari,pentru ce ai realizat si este fff util,chiar in curind am sa iti mai cer ceva informatii,si eu cu prietena mea suntem impatimiti ai muntelui si drumetiilor,suntem rulotisti.Respect.

  Răspunde
 22. Buna ziua!
  Nu recomand deloc acest loc de campare: Camping Westkarpaten Arieseni !!!
  Am fost acolo inainte cu cateva zile de a scrie reply-ul acesta. Doamna gazda, care in afara de a ne primi la o ora destul de tarzie, nu a parut deloc bucuroasa de venirea noastra. Intradevar, ne-a pus la dispozitie current pt o rulota si o „colibuta”de 2×2 cu un pat intins pe toata suprafata camerei, plina de gaurele si de panze de paianjen, aer inchis…in fine, am ajuns sa dormim in masina de frica sa nu ne piste cine stie ce insect sau sa plecam cu paduchi de acolo. Pe acelasi loc mai era o casuta, mai maricica si cred ca mai cocheta inauntru. Aceasta din urma ne-a fost categoric interzisa din motiv ca peste nu stiu dupa cate zile, urma sa vina alticeva sa se cazeze acolo si ca totul era aranjat deja pt acei oaspeti. Banuiesc ca in afara unei lenjerii intinse pe pat, alte aranjamente nici nu erau necesare. Tin sa mentionez ca am fost 2 familii cu cate 2 copii mici de cate 4 respective 6 ani, care au tras un ger groaznic si o inghesuiala pe masura intr-o rulota.
  Doamna gazda, nemtoaica de etnie (cred), nu prea suporta romanii. Mi-a povestit cum acestia sunt cei mai pretentiosi…nu ca nemtii…care nu fac „fite”. A doua zi am vrut sa facem un mic gratar, asa ca am cerut gazdei o mana de lemne ca sa aprindem focul. Carbune aveam noi. M-i s-a oferit doar o directive spre spatele curtii, intr-o padurice din care sa-mi culeg singur vreascurile pt gratar, pe motiv ca lemnele sunt scumpe in Arieseni si din nou nomtii nu ar fi avut obrazul acesta si cred ca veneau deja cu ele direct din Padurea Neagra intr-o bocceluta! M-am oferit sa le platesc insa refuzul a fost categoric. Poate daca vorbeam o alta limba nu as fi fost refuzat asa de categoric. Acest ultim fapt m-a facut sa-mi dau seama ca nu suntem bineveniti in curtea Doamnei, care a si afirmat ca de fapt ea nu face business din turism. Ne-a primit doar asa, ca poate am parut simpatico la inceput…
  In concluzie, ne-am apucat de strans totul a doua zi si ne-am mutat la 5 km mai jos la Campingul lu’ Danut. Cireasa de pe tort a fost cand am anuntat ca plecam de acolo si ne-a facut nota de plata: 120RON pe o priza la rulota folosita doar 17 ore!!!
  In concluzie, consider ca acest Camping Westkarpaten Arieseni este unul din cele mai scumpe din tara in care iti va fi rusine ca esti roman si in care nimic nu este posibil. O gazda foarte neprimitoare si foarte oripilata pe clientii dansii. Un loc foarte frumos insa care ne-a lasat un gust amar din cauza felului cu care ne-a tratat gazda, o Doamna care se pare ca-I uraste pe romani!
  Pacat!

  Răspunde
 23. Hello Alexandra,
  I hope you will pass at our place next year to see how we are doing. We are located in Borsa – Maramures and have a campsite specially appropriate for offroad turism up in the mountains, far away from the hectic of the town but close enough to get there quickly when you need to.
  To get to us you need to have a 4×4 car, offroad motorbike or of course, come up by foot.
  Check us out on Facebook: SC offRoadventure srl.
  Best regards,
  Bouke
  co-owner SC offRoadventure srl.

  Răspunde

VREI SĂ SPUI CEVA?

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei