Excursie de 2 zile la Cheile Vârghișului și Vama Buzăului

Scris de | Alexandra

UNDE:
Cheile Vârghișului & Vama Buzăului
CÂND: 27-28 octombrie 2018
CÂT: 2 zile / 1 noapte
TRANSPORT: mașină personală
CAZARE: pensiune în Rotbav


TOATE JURNALELE DESPRE
WEEKEND DE TOAMNĂ 2018

Cheile Vârghișului

Vama Buzăului


ITINERAR

Ziua 1 – 27 octombrie 2018
Cu mașina: Cheile Vârghișului
Traseu circuit Cheile Vârghișului
Cu mașina: Cheile Vârghișului – Rotbav
Cazare la o pensiune în Rotbav

Ziua 2 – 28 octombrie 2018
Cu mașina: Rotbav – Vama Buzăului
Vizitare atracții: Rezervația Valea Zimbrilor și Cascada Urlătoarea
Cu mașina: Vama Buzăului – Lacul Siriu – București


CAZARE

În zona Vârghiș nu există nicio pensiune (am înțeles că ar fi una, dar nu are condiții ok), noi am găsit o pensiune în Rotbav, dar nu ne-a plăcut. Am avut o experiență neplăcută, în sensul că gazdele ne-au cerut mai mulți bani decât ce rezervasem pe booking (nu cu mult, dar oricum), și când le-am arătat pe telefon rezervarea, nu i-a interesat. Am făcut ulterior reclamație la booking, dar nu au făcut decât să-mi dea diferiența de bani înapoi. Sper însă că i-au contactat pe cei cu pensiunea, deși nu sunt sigură că s-a rezolvat problema.

Erau oameni mai în vârstă, probabil un fiu, ceva, le administrează contul, și aveau atitudine de genul „a, booking, și așa ne iau comision o grămadă de bani”. Da, ok, poate, dar booking vă și aduce clienți, ce le plătiți lor se numește publicitate. În fine, au mai fost și alte mici detalii care nu ne-au plăcut, de exemplu faptul că la sosire am găsit în cameră un pet de 2 l de apă plată vizibil utilizat și cu apă pe jumătate, apoi micul dejun inclus în preț a fost o dezamăgire, iar sala de mese era de fapt un parter imens unde uneori sunt petreceri. Acum nu am nimerit petrecere, dar tare mi-e că în unele sâmbete este.

Locul în care este pensiunea ne-a plăcut, era frumos și izolat, departe de sat, în natură, și nici camera nu a fost rea. Dar restul ne-a făcut să nu mai vrem să ne întoarcem vreodată.

Prețul plătit de noi: 160 de lei / cameră dublă cu baie privată / noapte + mic dejun

COSTURI

Cazare: 160 lei / cameră dublă /noapte + mic dejun
Acces Cheile Vârghișului: 5 lei / adult și 5 lei / mașină
Rezervația Valea Zimbrilor: 5 lei / adult


Despre autor

ALEXANDRA PUȘCAȘU

Salut! Sper că ți-a plăcut să citești acest articol la fel de mult pe cât mi-a plăcut mie să‑l scriu pentru tine :) Am creat acest blog în 2009 pentru a-i ajuta și pe alții să găsească fericire și libertate prin intermediul călătoriilor și a naturii. Te invit să citești mai multe aici.

VREI SĂ SPUI CEVA?

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei