DE LA 0 LA 2544 m (2010)

Scris de | Alexandra

„De la 0 la 2544 m” este vacanța noastră de vară din 2010, pe care am început-o la malul mării (la 0 metri altitudine) și care a avut ca highlight ascoperișul României, Vârful Moldoveanu (2544m).

Am început să visez și să planific această călătorie cu un an îninte, chiar în primele zile după ce am revenit din Road trip-ul din vara lui 2009, când mă reîndrăgostisem de munte și tot ce voiam era să ajung în Munții Retezat. Am început să visez timid, dar în niciun caz nu visam în acel moment să pot face trasee precum Stunga Dracului sau ”La trei pași de moarte”. Dar până la urmă… am avut un an întreg la dispoziție să mă pregătesc :)

Răsfoiește jurnalele de mai jos dacă vrei să afli de ce am rămas blocați la 2000 de metri, cum am reușit să fac primul meu traseu de 10 ore sau de ce nu trebuie să-ți cumperi cort verde dacă mai vrei să-l mai găsești întreg când te-ntorci din tură.

CÂND: 25 iulie – 8 august 2010
CÂT: 15 zile
UNDE: La Mare + Munții Retezat + Făgăraș
HIGHLIGHTS: Lacul Bucura, Vf. Negoiu, Vf. Moldoveanu
MIJLOC DE TRANSPORT: mașina personală + pe jos
CAZARE: cort, cabană, căsuțe
KM: 1200 cu mașina + 70 pe jos

TOATE JURNALELE

Marea Neagră

Munții Retezat

Biserica Denșuș & Râpa Roșie

Vf. Negoiu, Munții Făgăraș

Vf. Moldoveanu, Munții Făgăraș

Despre autor

ALEXANDRA PUȘCAȘU

Salut! Sper că ți-a plăcut să citești acest articol la fel de mult pe cât mi-a plăcut mie să‑l scriu pentru tine :) Am creat acest blog în 2009 pentru a-i ajuta și pe alții să găsească fericire și libertate prin intermediul călătoriilor și a naturii. Te invit să citești mai multe aici.

VREI SĂ SPUI CEVA?

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei