CONTRIBUIE

Îți mulțumesc că ai ajuns pe această pagină!

Acest blog s-a născut în 2009, din dorința de a ajuta. Pe vremea aceea mă gândeam că voi ajuta doar cu informație utilă, în timp mi s-a dat de înțeles că am reușit să fac mai mult decât atât.

Și, din respect pentru toți oamenii care m-au făcut să înțeleg asta, dar și din respect pentru mine, vreau să păstrez în continuare blogul curat, exact așa cum am făcut și până acum, fără a-l umple cu reclame. Pentru că adevărul este că reclamele sunt enervante și afectează în mod negativ experiența cititorului. 

Mă țin departe și de sponsorizări neprotrivite de la diverse companii, de fapt aproape orice înseamnă blogging așa cum îl face marea majoritate, astfel că pot duce mai departe blogul doar cu ajutorul susținerii cititorilor care apreciază ce fac.

Așadar, dacă te numeri printre cei pe care i-am ajutat într-un fel sau altul, poate cu o informație utilă, poate o idee de călătorie, cu o recomandare valoroasă, inspirație pentru turele pe munte, o hartă, o emoție, un zâmbet sau chiar un râs din acela sănătos, mă poți susține cu un abonament lunar pe Patreon. Acolo am creat câteva abonamente, cum ar fi:

Îl poți alege pe oricare dorești, în funcție de posibilități și dorințe. Tot ce vreau să știi este că îți mulțumesc din suflet pentru orice alegere, mă va ajuta foarte mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published.