Scrisoare catre toti iubitorii de munte

Dragii mei,

Acu ceva vreme, într-o zi, pe la 6 şi ceva dimineaţa, eram într-o maşină care mă ducea la munte. Eram tare entuziasmată, ca de obicei, şi abia aşteptam să ajungem. Mintea îmi zburda deja pe culmi, unde era mai frumos ca niciodată şi nicicum nu puteam fi mai aproape de rai.

Atunci mi-am dat seama pentru prima dată de când merg pe munte că am luat de-a gata totul. Tot ce am primit mi s-a părut că am câştigat în mod firesc. Fără să mă gândesc vreun pic că n-aş fi putut niciodată să ajung acolo sus, pe munte, fără ajutor. Fără nişte oameni, care poate nici nu ştiu cât de mult au ajutat pe alţii cu ideile lor sau prin ceea ce au făcut.

Brusc în acel moment mi-am dat seama că acestor oameni, pe care în mare nici măcar nu-i cunosc, le datorez enorm. Fără ei viaţa mea ar fi total nesărată, pentru că aş fi privată de unul dintre cele mai frumoase lucruri de pe lume, muntele meu drag. Fără ei, aş fi ajuns cu trenul sau cu maşina la poale, de unde probabil m-aş fi zgâit cu capul pe spate spre culmi, şi atât. Ceea ce ar fi fost atât de trist!

Continuarea scrisorii si poze… pe Viajoa.ro.

2 comments

  1. Foarte frumoasa initiativa!
    Daca ai nevoie vreodata de vreo informatie, in special legata de munte si calatorii in general, nu ezita sa ma intrebi :).

    Calatorii faine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.