CONTACT

Vă mulțumesc frumos pentru vizita pe blog și pentru intenția de a mă contacta. Primesc cu plăcere orice întrebări, sugestii, aprecieri, nelămuriri, solicitări de parteneriate/colaborări, pentru care puteți folosi formularul de mai jos. Citesc TOATE emailurile și voi încerca să răspund fiecărui email primit, însă din păcate acest lucru nu este întotdeauna posibil (sau răspunsul meu poate veni cu întârziere), dat fiind numărul mare de emailuri pe care le primesc în fiecare zi.

Răspund cu mare drag oricăror întrebări punctuale, și fac tot posibilul să ajut pe toată lumea, însă, din păcate, oricât de mult mi-aș dori să pot răspunde tuturor, timpul nu îmi permite să răspund la mailurile care necesită research și/sau un răspuns amplu din partea mea.

Mulţumesc frumos pentru înţelegere!

Pentru că foarte multă lume mă întreabă, aparatul foto pe care îl folosec în prezent este Sony A6000 + 16-50mm.

Nume *

Email *

Subiect *

Mesaj *

© 2009-2018 Bloguldecalatorii.ro, toate drepturile rezervate

Materialele și fotografiile postate pe acest blog aparțin în totalitate autoarei și se află sub protecția Legii Dreptului de Autor. Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autoarei și cu citarea sursei. La sfârșitul fiecărei preluări de text sau fotografie trebuie să existe un link către acest blog.