Clipe si prieteni: videoclipul anului 2016

După lupte seculare (care au durat 2 luni :))) în aceasta zi magică de martie am reușit să termin clipul anului 2016. Ca de obicei, a fost o muncă de sisif în găsirea piesei potrivite, ACEA pieasă (the one) care să mă ajute să exprim mai bine ce a însemnat pentru mine anul 2016. Nu a fost deloc ușor, și n-am găsit ceva cu versuri happy așa cum îmi doream, dar am ales până la urmă o piesă intrumentală perfectă zic eu, care m-a ajutat mai mult decât aș fi sperat.

Așadar, sper să-mi fie iertată pauza din ianuarie până acum, n-am stat degeaba, am meșterit la clip, și promit că după asta voi reveni în forță cu multe articole de anul trecut, nu de alta dar… nu E puține :)

Mă simt extrem de bogată cu toate amintirile pe care mi le-am făcut, cu clipele pe care le-am petrecut pe munte, pe străduțe sau în drum spre o nouă aventură, dar mai ales cu gândul la toți oamenii care au fost alături de mine în 2016. Vă mulțumesc din suflet, dragilor! Pe o parte din voi am avut norocul să vă prind pe cameră, în timp ce alții erați chiar lângă mine.

Să nu credeți că am uitat de voi cei pe care n-am reușit să vă filmez. Îmi amintesc de fiecare atunci când dau play și zâmbesc știind că erați și voi pe-acolo, răzând sau făcându-mă pe mine să râd, minunându-vă alături de mine (wooooow!) sau muțind odată cu mine, trăgând din greu la deal sau trăgând de mine să-mi mișc fundul mai repede sau să nu mai filmez atâta :))))

Despre 2016 n-ar mai fi multe de spus (cred că am spus tot în articolul anterior), așadar nu pot decât să sper că 2017 va fi un an cel puțin la fel de frumos și de fericit, și că amintirile pe care le voi strânge se vor aduna într-un clip care să transmită măcar cât acesta. Sper să vă placă și să simțiți măcar 10% din ce am simțit eu din spatele camerei (sau din fața ei uneori :P).

Sper să vă placă ce am meșterit :) Dacă clipul anului 2015 se termina cu ultimul apus din an, acesta începe cu primul răsărit din 2016. Enjoy, și nu uitați de boxe sau căști vă rog, sunt esențiale :) Și dacă nu intră automat pe HD, setați voi, altfel am muncit degeaba :))

Aparat foto folosit: Sony A6000 + 16-50mm + 18-105mm

Music: Lights & Motion – Ghosts

Vrei să fii primul care află când postez un articol nou pe blog?

Alexandra

Salut! Dacă e prima dată când intri pe blogul meu, îți urez bun venit! :) Scriu aici din 2009, despre marile mele pasiuni: muntele și călătoriile. Mai multe despre mine poți citi aici. Multumesc pentru vizită! Te mai aștept! :)

12 comentarii:

  1. Splendid!
    Din ce in ce mai frumoase si mai emotionante; sa ai un an imbelsugat si sa ne scrii mai des !
    Lorena

  2. Alexandra…ceea ce ai facut e de National Geographic!! Felicitari!! Cate emotii straneste filmuletul!!
    Sa ai un 2017 in care sa ajungi pe unde vrei!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.