Live from the Alps

Plec un pic până în Alpi. Nu stau mult. Mă întorc repede :) Plec cu emoţii foarte mari, ca de obicei, şi sper să mă întorc doar cu zâmbete.

Ca de obicei, nu o să detaliez mult planul, pentru că nu vreau să “junks it”, dar vom pleca în echipă de 3 (Cezar Partheniu, Cristi şi cu mine), vor fi 11 zile, cam jumătate pe munte, jumătate pe drum. Din cele 5 zile pe munte, 2 vor fi în Austria şi 3 în Franţa. Dacă anul trecut mi-am petrecut ziua de naştere pe munte, acum este un cadou un pic anticipat, căci mă voi întoarce să-mi petrec ziua acasă.
Nu vreau decât să vă rog din suflet să ne tineţi din nou pumnii pentru vreme bună (în anii anteriori aţi făcut o treabă excelentă, ţineţi-o tot aşa!! :) pentru că avem mare nevoie. Şi nu numai pentru vreme avem nevoie de susţinerea voastră, aşa că sunt binevenite toate gândurile voastre bune.
Voi încerca, în măsura în care o să pot, să pun update-uri pe facebook şi pe contul meu de Instagram. Nu ştiu cum vom sta cu timpul şi semnalul, dar voi încerca. Să ne „auzim” cu bine la întoarcere!

5 comentarii:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *