ALPI 2014 – video trailer

Ştiu că m-am întors din Alpi de aproape 2 săptămâni, dar parcă de fiecare dată acomodarea e din ce în ce mai grea :) Pentru cei ce n-au urmărit “live” pe facebook mica noastră aventură probabil a fost o pauză cam mare, însă aflaţi că ne-am întors cu bine, ca de obicei cu vise împlinite şi, mai mult ca niciodată, multe lecţii învăţate despre munte, oameni şi viaţă.

Dar înainte de a mă apuca să vă povestesc în detaliu, am lucrat zilele acestea la un scurt trailer cu câteva dintre cele mai frumoase locuri şi momente din “vacanţa” noastră pe care am reuşit să le prind pe cameră. N-am filmat foarte mult în cele 11 zile, şi din păcate am ratat unele momente importante (de exemplu clipele de pe vârful Grossglockner), dar am încercat totuşi să-mi iasă ceva drăguţ.

Ca fundal sonor am ales o melodie deosebit de frumoasă, a unui artist foarte talentat, pe care chiar acum l-am descoperit (Tom Rosenthal), Go Solo. În melodie probabil e vorba despre dragostea pentru o femeie :) însă mie mi-a vorbit în mod special despre iubirea pe care o port pentru munte. Versurile sunt foarte speciale, şi descriu cu exactitate felul în care mă simt acolo sus şi în care mă gândesc la munţi. Mă identific cuvânt cu cuvânt:

“They say that’s a matter of time
A thousand days and the sun won’t shine
Before I’d come back to you

When I’m happy
Nothing’s going to stop me
I’m making my way home
I’m making my way

For your love I will go far
I wanna be wherever you are
I know I’m coming back for you

Our love is a river long
The best right in a million wrongs
I know I’m coming back to you”

Anyway, sper să vă placă ce ai ieşit. Nu uitaţi de căşti sau boxe! :)

video preview

4 comentarii:

  1. Wow ce frumos. Te-am descoperit din întâmplare, și eu sunt o pasionată de călătorii. Eu locuiesc în munții Alpi de mulți ani și pot confirma că peisajele sunt mirifice la orice pas. Mai pun și eu din când în când pe blogul meu fotografii cu munții.

  2. heiii :) imi place super mult cum ti-ai iesit filmuletul :) imi poti spune te rog ce program ai folosit la editare ? multumesc >:D<

Leave a Reply

Your email address will not be published.