Live from Benelux

Ok, deci mi-am făcut băgăjelul, am făcut băiţă, mi-am încărcat telefonul, mi-am pus alarma să sune la 4:30 :((((( …. hmm…. trebuia să mai fac vreo ceva? Sper că nu, pentru că mă duc să mă culc.

Mâine dimineaţă pe la ora 7 voi rânji uşor somnoroasă însoţitorilor de zbor şi îmi voi lua în primire locul de la fereastră din avion de care tare îmi era dor :D La ora locală 9:10 voi ateriza la Bruxelles. Ce se va întâmpla mai departe… veţi vedea :) Planul e făcut şi nu prea. Habar n-am unde dorm duminică seară, dar văd eu. Noi să fim sănătoşi :P

Până peste o săptămâna o să vă rog să mă scuzaţi dar nu o să pot răspunde la mailurile sau mesajele/comentariile voastre de pe blog sau facebook, pentru că atunci când sunt plecată nu îmi verific niciodată mailul sau facebookul, ci doar postez statusuri şi poze pe facebook şi instagram, aşa că dacă vreţi să fiţi la curent cu postările mele live din Benelux vă invit pe Facebook şi pe contul meu de Instagram.

Pentru această escapadă mă bucur de susţinerea Happy Tour, cărora le mulţumesc mult că m-au ajutat cu biletele de avion şi datorită cărora la întoarcere voi veni în rucsac cu multe vise împlinite.

Aşadar… Let me BEnelux! :)Povestea începe aici!

5 comentarii:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *