Cum sa te pierzi pe cea mai ingusta strada din Europa, Strada Sforii din Brasov

Toţi cei care mă cunosc binişor sau care mă urmăresc pe blog(uri) de mai multă vreme, ştiu bine ca am o maaare mare pasiune pentru orice înseamnă medieval, centre vechi, cetăţi, străduţe întortocheate, înguste şi musai pietruite.

Eh, Strada Sforii nu este deloc întortocheată, dar este pietruită (ka-ching!) şi îngustă (double ka-ching!), şi nu doar îngustă, ci CEA MAI ÎNGUSTĂ! Eu habar nu aveam că are vreo titulatură de mare angajament, am aflat abia acum, căutând ceva informaţii ca să îmi fac temele înainte de articol, dar iată că am aflat că este, de fapt, cea mai îngustă stradă din Braşov, ba chiar din Europa de Est. Şi mai mult decât atât, se vorbeşte pe la colţuri că ar fi chiar….  citeşte continuarea şi vezi mai multe fotografii aici, pe Viajoa.ro.

12 comentarii:

 1. Alexandra, ma bucur ca am descoperit pagina ta de calatorii! In pauzele mele din timpul zilei ma amuz copios de stilul tau caracteristic si umoristic de a povestii intamplarile si hoinarerile tale din diferite locuri. Si mie imi plac lucurile medievale si tot ce tine de acest termen, deasemenea calatoriile si explorarea. Ma bucur sa aud ca mai sunt persoane care iubesc medievalul cu atata pasiune( daca se poate spune asa :) ). Faci o treaba minunata! Astept noi experiente. Apropo …dupa ce am citit “patania” ta de la Istambul…m-am descurajat putin si am amanat anul trecut in noiembrie plecarea :))), dar cred ca tot ma voi incumeta sa o fac , cause life is an adventure! :)) Gook luck! :*

  • Buna Andreea! Mersi tare mult! Ma bucur mereu sa primesc mesaje de la oameni ca tine, cu care impart aceleasi pasiuni!
   La ce patanie de la Istanbul te referi mai exact? :P

 2. Buna Alexandra. Multumesc pentru toate impresiile si sfaturile impartasite in paginile acestui foarte interesant blog.

  Am incercat sa citesc si impresiile tale de pe strada sforii, insa se pare ca linkul nu mai este active. Vre-o posibilitate sa urci “povestea” la tine pe blog?

  Sanatate multa si liniste si mai multa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *