Eurotrip 2012: Ioanoooo, iar te-ai imbatat?

Articolul ăsta se putea chema la fel de bine “O zi obişnuită din viaţa unui GPS” sau “Ioana, I kill you!” sau “De ce îşi bate joc de noi tanti asta din GPS” sau “Singura amintire cu Ioana” sau “Ultimele cuvinte înregistrate ale Ioanei” sau orice altă variaţiune pe aceeaşi temă. Dar a trebuit să mă hotărăsc la un sigur titlu totuşi.

Citeşte continuarea articolului şi vezi un filmuleţ cu Ioana şi una dintre multele străduţe înguste pe care ne-a dus în luna de miere, când habar nu am cum de m-am apucat să filmez, dar am reuşit cât de cât să o prind în maximă acţiune. Săraca… se cam îmbătase un pic :) ..pe viajoa.ro, aici.

4 comentarii:

 1. Si noi am avut o tanti Nuti care ne-a mancat sufletul si linistea acum doua veri!!!! Ne-am despartit, totusi cu parere de rau de ea pentru ca cu alte ocazii ne-a scos din multe …

 2. Alexandra, esti un povestitor minunat! Blogul tau este o bijuterie, iar de cand l-am descoperit, nu m-am abtinut sa il impart cu toata lumea!

  Imi pare tare rau ca multe dintre link-urile pe care le-ai pus catre viajoa.ro (cum este cel din acest articol) nu mai functioneaza, le-as fi citit cu la fel de mult interes.

  Multe calatorii si povesti frumoase!

  • Nicoleta, multumesc din suflet!

   Articolele mele de pe Viajoa inca mai sunt acolo, atat doar ca din cauza unei schimbari de platforma, unele linkuri s-au schimbat un pic, si de aceea nu mai functioneaza cele vechi.
   Se pot gasi insa la un search pe viajoa.
   Am modificat acum linkul din articolul asta ca sa poti accesa videoclipul de pe viajoa daca vrei sa il vezi :)

   Multumesc inca o data!
   Asemenea iti doresc si tie! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.