Tabara de fotografie pentru bloggeri – iarna în Zell am See

Ok, iar am întârziat cu o zi, şi nu v-am povestit ieri despre Zell am See, aşa cum v-am promis în articolul anterior, dar pe lângă faptul că iar am avut o mulţime de lucruri de făcut, am şi avut o durere de cap mai mult decât insistentă, care a durat mai bine de 24 de ore…

Din fericire acum sunt fresh, am reuşit să mă odihnesc în sfârşit şi îmi fac plinul de somn, şi vreau neapărat să vă arăt câteva poze din cele făcute alaltăieri la Zell am See, sus la Schmittenhohe (2000 m) dar şi câteva de jos din oraş, de la malul lacului.

Şi de fapt e mai bine că nu am postat ieri, pentru că aseară am mai dat o fugă până în Zell am See, la un eveniment care trebuia să fie o lansare de baloane cu aer cald, dar a fost de fapt o petrecere pe pârtie cu demonstraţii de schi, defilare de pluguri de zăpadă care aruncau în aer nori de zăpadă (bestial!) şi nu în ultimul rând artificii. Aşa că nu ne-am supărat deloc că n-au mai fost baloanele promise, pentru că a fost extraordinar de frumos şi ne-am bucurat ca nişte copii.

În felul ăsta m-am ales şi cu câteva poze de noapte din Zell am See, o completare numai bună la pozele de zi pe care vi le promisesem.

Fără prea multe introduceri, o să dau drumul la fotografii. Dacă aveţi voi întrebări… le aştept cu mare drag. La final am pus şi un mic filmuleţ, în care n-am prins din păcate nici plugurile când aruncau cu zăpadă la 10 metri în aer, şi nici artificiile cele mai frumoase, dar l-am pus ca să vă faceţi o idee cam cum a fost. Mie cel puţin mi-a plăcut maxim, şi se vedea şi pe feţele celorlalţi că şi lor :)

Kitzsteinhorn (3203 m) în dreapta şi Grossglockner undeva mai în spate, în stânga, pe după nori
 Kitzsteinhorn (3203 m) în stânga
Kitzsteinhorn (3203 m)
 Lonely
So lonely…
 Lacul Zell am see
 E un pic de vânt…
Oriunde te uiţi numai creste
 Ca şi astă vară, răţuştele tot pe lac le-am găsit
 Petrecerea de pe pârtie din Zell am See

Şi filmuleţul:

Tabăra foto pentru bloggeri continuă. Revin mâine cu proiectul meu cu Sporturile de iarnă ;)

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, ediția a treia, este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Hotel KehlbachwirtDomeniile Vînju MareHotel Continental Forum OradeaOpel, Neola,Anagrama şi Falcon Electronics.

13 comentarii:

  1. Eu nu te intreb nimic, dar vreau sa-mi faci o promisiune: ca vei urca pe muntele acela, la peste 5000 de m! Bineinteles, dupa ce dovedesti Mont Blanc, se intelege:P Asa cum ti-am zis pe FB, iti doresc distractie placuta si succes la urmatoarea runda de jurizare a fotografiilor!

  2. Si eu vreau acolo la 5000 :). E suuuuper, inutil sa mai spun ceva. Sa aveti zile faine in continuare si felicitari organizatorilor. PS: Cum ii merge lu’ Groparu cu pozele? ca in articol spunea ca nu prea a reusit sa convinga :))))

  3. Aoleu, ma scuzaaaati, am facut eu un find replace 320 = 560 ca sa imi redimensionez pozele. Kitzsteinhorn nu are 5603 m, ci 3203. Nu exista varfuri peste 5000 de metri in Austria, Grossglockner e cel mai mare si are 3798 m.

  4. Anda, mersi frumos! Si apropo de promis, avand in vedere comentariul meu anterior, iti promit ca o sa ajung candva si la peste 5000 de m :)

    Alice, mersi mult de tot!

    Ana Maria, Groparu face progrese vizibile! :)

    Ah, si btw, acolo pe Kitzsteinhorn, la 3203 m, se poate ajunge si cu telecabina :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.