In ianuarie plec in Austria in tabara de fotografie pentru bloggeri. Vrei si tu?

Ha ha! V-am păcăliiit! :) Nu a fost articolul despre Burano ultimul pe anul acesta, pentru că tocmai mi-am dat seama că am uitat să vă dau o veste bună. Şi nu, nu e doar o veste bună PENTRU MINE! :)) E o veste bună şi pentru voi, dacă sunteţi bloggeri talentaţi, pasionaţi de fotografie şi vreţi să învăţaţi să faceţi fotografii mai bune.

Deci, pe scurt, băieţii de la Foto Union organizează a treia ediţie a Taberei de fotografie pentru bloggeri şi m-au invitat şi pe mine să particip. Evident că m-a bucurat mult invitaţia, aşa că n-am stat mult pe gânduri şi am acceptat. Vom merge într-o adevărată expediţie de fotografie, şi vom avea tabăra de bază în Austria, mai exact în Niedernsill. Ba sunt chiar însărcinată să aduc steagul României, ca să îl arborăm la sosire :)

Echipa noastră de bloggeri arată deocamdată aşa:

Cristian Șuțu – sutu.ro & fotounion.ro
Radu Bădoiu – lanuldesecara.ro & fotounion.ro
Costin Cocioabă – refresh.ro
Radu Băzăvan – groparu.ro
Adrian Ciubotaru – adrianciubotaru.ro
Victor Kapra – victorkapra.ro
Toma Nicolau – tomanicolau.ro
Andreea Burlacu – andreeaburlacu.ro
Cristian Dorombach – piticu.ro
Miruna Sfia – mirunasfia.ro
Cosmin Tudoran – cosmintudoran.ro
Alissum – alissum.blogspot.ro
… and yours trully, adică io.

Vestea bună pentru voi vine acum: mai avem 3 locuri în echipă, gratuite evident, şi dacă vreţi să le ocupaţi, nu trebuie decât să participaţi la un mic concurs:

Tema concursului este foarte simplă: convinge-ne printr-un post pe blogul tău că eşti suficient de talentat să realizezi prin cuvinte şi imagini o descriere a unui loc. A oricărui loc, fie că e vorba de o tarabă din piaţa Obor sau de o cabană din Alpi. Postarea trebuie să conţină la final următoarea precizare:

Trimite linkul cu postarea pe vreau@fotounion.ro şi urmăreşte blogul Foto Union sau hashtag-ul #komandament pentru a afla dacă eşti unul dintre cei 3 câştigători ai un loc gratis în TFB3.

Şi ca să ştiţi exact în ce vă băgaţi, aruncaţi un ochi pe programul complet pe care o să-l respectăm mai mult sau mai puţin la sânge (în special partea cu recomandările de somn :)) în tabără. Iar detaliile complete despre tabăra de fotografie le găseşti aici.

Hai să vă văd, cine participă? Cu cine o să mă duelez în fotografii geniale în tabără? :)

22 comentarii:

 1. Tare mult mi-ar placea sa particip. Insa in perioada aia o sa fiu in Germania. :( O sa raspandesc totusi vestea la prieteni, sunt sigura ca tabara organizata de Foto Union va fi o experienta de neuitat.

 2. Doro, lasa ca nici Germania nu e de lepadat :) Da, spread the news :)

  Andreea, mersi frumos! Sigur ma intorc cu poze faine :)

  Mircea, pana pe 5 ianuarie.

  Alicee, mersi! Nu trebuie sa fii expert, tocmai ala e scopul taberei, sa inveti :)

 3. Felicitari pentru acest blog!

  Se observa ca este facut din pasiune si dragoste pentru natura si calatorii!

  V-am pus in lista de bloguri pe care imi va face placere sa revin…

  O zi buna,si la calatorii multe :)

 4. Alexandra: repet este foarte tentant! Mi-ar face plăcere să mă învârt într-un astfel de cerc. Însă nu prea cred că am şanse. Dar uite că tot ai adus vorba, astăzi o să-mi testez norocul. Şi o să mă înscriu în concurs. Cine ştie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *