Paravion + bloggerii de turism = fun la Moieciu

Aş fi vrut sa pot spune că “tocmai ce m-am întors din super weekendul organizat de Paravion la Moieciu”, dar nu pot. Dar asta nu pentru că n-ar fi fost super, pentru că a fost mai mult decât super, ci pentru că “tocmai” nu e chiar cuvântul potrivit având în vedere că de întors m-am întors duminică şi acum e joi. Am vrut însă să găsesc un pic de timp ca să pun şi câteva poze frumoase, iar timpul ăla s-a cam lăsat aşteptat.

Lăsând deocamdată pozele la o parte, ţin să spun că nu am plecat la Moieciu cu nicio aşteptare, dar dacă aş fi avut, cu siguranţă mi-ar fi fost mult depăşite, pentru că cei de la Paravion / Happy Tour merită nota 10+ pentru întâlnirea organizată de ei cu bloggerii din turism şi mă bucur enorm că am reuşit să ajung, chiar dacă nu de vineri, ci de sâmbătă.
Dat fiind că noi în acelaşi weekend aveam de mult planificată vânătoarea de comori, doar una dintre noi putea să vină să reprezinte viajoa, aşa că eu am fost dublă la această întâlnire: am fost şi Alexandra de la bloguldecalatorii.ro, cât şi Alexandra de la viajoa.ro. Asta dacă cumva vă întrebaţi “de ce şi-o fi pus nebuna asta caricatura de două ori în poza de mai jos). De fapt rămânea acolo loc gol şi nu ştiam ce să pun :))

Continuarea o găsiţi pe Viajoa.ro, aici.

Un comentariu:

  1. Pingback: Workshoppin’ la munte cu blogosfera de travel II

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *