Locul 2 la Roblogfest 2012. Va multumesc!

Anul trecut locul 4, anul ăsta locul 2. Not bad, huh? :) Ce să zic… vă mulţumesc mult de tot că aţi votat Blogul de călătorii, şi special thanks celor care s-au chinuit să-şi facă cont :) Îmi şade bine pe podium, nu? :)

Felicitări Cupluta.ro pentru locul 3, şi fetelor de la Travelgirls.ro pentru locul 1. Mă uitam la ele şi parcă ne vedeam pe noi, fetele de la viajoa.ro, în 2010. Numai că ele erau acuma 2 şi noi era atuncea 4 (pe scenă, 5 în total) :)

Eu sunt foarte mulţumită de acest rezultat, având în vedere că, spuse matematicianul din mine, fetele de la Travelgirls sunt două şi eu doar una, iar eu am avut mai multe voturi decât jumătate din ale lor :P :P Mă simt deci o adevărată câştigătoare :P

Vă mulţumesc foarte mult din nou!

 

21 comentarii:

 1. Blogul tau mi se pare mult mai bun pentru ca majoritatea articolelor se refera la locatii din Romania. Sau poate ca sunt eu subiectiv :D
  Tine-o tot asa :)

 2. Iti multumesc mult Dragos pentru apreciere! Blogurile sunt complet diferite unul de celalalt, asa ca e destul de greu de spus care e mai bun, zic eu :)

 3. Io-s dintre aia care-o transpirat sa-si faca putin cont numai sa te voteze.Sa-ti spun si de ce: Imi place sa citesc despre oameni obisnuiti nu despre perfectiune. Adica tu scrii cine te-a injurat,cum ai rabdat foame,cand ai cazut si ti-ai sifonat oja…In alte parti numai perfectiune,unul sa ma mir pe el nu i-o suparat pe distinsii calatori.La mai mare!

 4. @sloimi: ai dreptate, eu citesc blogurile de calatorii mai mult ca sa aflu unde sa NU MA DUC. Sau unde e pretul mai moale. Sau unde mi-au julit geaca de pe sarma si unde nu. Ca la all inclusive ne pricepem toti. Cred ca la un blog de calatorii e foarte importanta obiectivitatea dar si un simt de a pune pe hartie informatii folositoare tipului de calator. Un gurmand va cauta in articol date despre mancare, un fotograf informatii despre cat e taxa de fotografie si daca e sau nu e voie, un alpinist… asta nu stiu, nu-s alpinist :)
  Si sa nu uitam: toata lumea vrea sa stie, DAR absolut toata lumea, daca acolo sunt gratargii si se canta manele! Cred ca ar fi interesant ca Alexandra sa lanseze un sondaj despre ce anume informatii cauta lumea.

 5. @sloimi: Iti multumesc mult de tot! Nici nu stiu pentru ce sa-ti multumesc mai degraba: pentru ca ai transpirat sa ma votezi, pentru ca m-ai facut sa rad de dimineata, sau pentru aprecierile tale care n-ai idee cum m-au uns la suflet si mi-au facut ziua frumoasa! :) Am inceput saptamana tare bine! Iti multumesc frumos!

  @Alvera: Vreau sa spun ca exact din motivul asta mi-am facut blogul. Ideea blogului chiar mi-a venit in primul road trip pe care l-am facut pe cont propriu in romania, asa cum m scris si pe pagina “despre”, din dorinta de a spune si altora prin ce am trecut noi, atat bune cat si rele. Eu sper ca fac treaba buna. Incerc, zau ca incerc :)

  Cat despre sondaj, ma voi gandi, cred ca e o idee foarte buna. Mersi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *