Amintiri din copilarie (si la multi ani!)

Datorita unor defectiuni mai mult sau mai putin tehnice, din pacate nu am inca acces la pozele pentru continuarea turei in Piatra Craiului despre care vroiam sa va povestesc saptamana asta (nu am ajuns inca inapoi la Bucuresti).

Insa pentru ca atunci cand va promit ceva, ma tin de cuvant, mi s-a aprins imediat beculetul cand am dat acasa la Galati peste niste poze de cand aveam un an, un picior in ghips si o familie de la care am mostenit atractia pentru munte.

Mi-am adus aminte cat de mult le sunt recunoscatoare ca m-au dus de mica la munte, chiar si cu un picior in ghips (aveam multa treaba de mica, nu gluma! :)))), si pentru multe alte lucruri, printre care si faptul ca au avut aparat foto cu care au facut aceste amintiri.

Asa ca m-am gandit sa vi le arat si voua si sa ne amuzam un pic impreuna :)

Eu la Zamora, si verisoara mea un pic mai in spate

Ma ardea soarele de mica pe frunte, la ce intindere vasta aveam acolo :)))

Tătăiţul meu, care la 66 de ani ne urca pe munte, pe mine in cârcă şi pe verisoara mea de mână.  Tătăiţul  meu a fost cel mai tare bunic din lume!!!

Eu cu mămăiţa mea, mama şi verişoara, pe iarbă, la pădure.

Acum, pentru mine asta a fost un ultim articol ideal la final de an, aşa că vreau sa va urez un an nou cu multa sanatate si bucurii, in care sa va faceti o multime de amintiri frumoase ca cele de mai sus! Sa ne ‘auzim’ cu bine  in 2012, cand voi da startul articolelor cu retrospectiva anului 2011. V-am ţucat!

5 comentarii:

  1. ce tare!!!!!! foarte faine amintiri!
    oricum iti doresc un an nou plin de munte si ture cat mai frumoase si cat mai sus…si plin de asemenea de tot ce atceva iti doresti tu si in afara de munte! te pup si sa ne auzim-citim-vedem cu bine in 2012!!!!

  2. Alexandra
    Iti doresc ca lantul amintirilor sa nu se rupa si peste ani si ani sa ajungi sa duci tu nepoata sau nepotul in spinare si pe verisoara de mana, sus pe munte.
    La multi ani si in noul an sa ti se indeplineasca toate dorintele!

    PS: Ti-a adus Mosul platul Bucegiului???

Leave a Reply

Your email address will not be published.