Parada de masini de epoca din Sinaia, 28 mai 2011

Această postare a fost realizată cu ajutorul prietenului meu, pentru că eu habar nu am cum se numesc toate maşinile astea :P Deci, cum ziceam în articolul anterior despre Creasta Baiului, aceasta este o paradă de maşini de epocă pe care am prins-o în Sinaia la coborâre de pe traseu, pe 28 mai.

Ne-am aşezat frumos să mâncăm (nu de alta dar eram lihniţi) la o terasă chiar pe trotuar, într-un loc numai bun de pozat maşinile când aveau să sosească.

S-au făcut un pic aşteptate, ca orice vedetă care se respectă :P dar a fost foarte fain. Păcat că pozele nu au ieşit prea bine, şi multe din ele au fost mişcate, dar iată cam ce am putut alege:
Mercedes Benz 190SL
Ford Mustang Shelby
Dacia 1300 Doooh! :P

1966 MG B V8 Roadster

BMW 2000ti
Citroen DS
Jaguar E-type
We have no idea :P Stie cineva ce masina e?

După ce am terminat cu parada a venit şi mâncarea însă ce credeţi că am putut mânca în tihnă? Nici vorbă, pentru că lângă noi s-a înfiinţat cel mai cerşetor câine din lume.

Se uita efectiv fix la noi şi aştepta răbdător de mâncare. Şi era şi destul de mărişor astfel că botul îi ajungea destul de aproape de nivelul mesei, deci era cam imposibil să-l ignorăm. Plus că era super deştept. Dacă vedea că înu îl băgăm în seamă pe o parte şi stăm cu capul mai degrabă întos în cealaltă direcţie, se ridica şi se ducea pe partea cealaltă a mesei, ca nu cumva să nu-l vedem :)))) Iar când am încercat să-i dăm pâine cu cartofi prajiţi, a mâncat toţi cartofii, dând la o parte pâinea.

Eu una aşa ceva n+am mai văzut în viaţa mea. Uitaţi-vă ce ochi avea!

A avut şi mare noroc hoţomanul, pentru că eu mi-am luat nişte coaste nu prea grozave, şi foarte greu de mâncat în întregime, aşa că am făcut jumi juma cu el, frăţeşte :P

Of, greu cu slăbiciunile astea pentru animaluţe! :P

4 comentarii:

  1. ultima masina din poza este un Citroen AC4 din anul 1930………foarte frumos a fost la acest concurs de eleganta. sper sa mai fie si anul viitor…..o saptamana superba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *