M-am intors (intreaga) din Franta. Cum a fost? Pai…

.. cum sa fie… inca mi se invarte capul si nu mi s-au asezat bine ideile, dar o sa incerc sa va fac un mic rezumat al peripetiilor. Cei care au urmarit pagina de facebook Viajoa stiu deja o mica parte din acestea, insa pentru toata lumea voi detalia acum, cand nu imi mai vine sa plang, ci sa rad :)

In cateva cuvinte: vacanta a inceput cu stangul, s-a continuat foaaarte bine, apoi a luat o turnura foarte proasta, dupa care totul s-a terminat cu bine. Si totul e bine cand se termina cu bine, nu?

Continuarea e pe viajoa.ro.

4 comentarii:

 1. Si ce entuziasmata erai cand ai plecat… Cred ca ti s-a cam taiat de iesirile in strainatate, cel putin pentru o vreme. Incredibil cat ghinion sa ai intr-o singura saptamana. Dar totusi cred ca a meritat, peisajele si castelele de acolo nu se compara cu nimic :)
  Cam cat ati cheltuit in total, amandoi ? Sunt curioasa cat se aduna pentru doua persoane :) Mersi !

 2. Mai sa stii ca m-am intors la fel de entuziasmata :P Pana la urma au trecut toate relele si a fost ok… Unele au fost intr-adevar ghinioane, dar am fost si neatenti..

  Sa stii ca in avion la intoarcere deja incepusem sa ma gandesc la urmatoarea plecare :D In septembrie mergem la via ferrata in Dolomiti si e posibil sa inchiriem iar masina. Evident, de data asta o sa avem experienta pataniilor de acum si o sa fim cu ochii in 4 :)

  Despre cheltuieli chiar zilele astea voi scrie un articol. Ma gandeam eu ca va fi util cuiva :)

 3. Via ferrata sounds great :D Sper ca v-ati epuizat lista de ghinioane pe anul asta.

  Iar articolul cu cheltuieli sigur va fi util si nu numai pentru noi. E bine sa stii cam cat sa strangi pentru o excursie de genul asta :)
  Multumim mult !

 4. Da, deja am inceput sa-mi fac planuri pt Dolomiti :P Chiar am cautat sa vad cat costa sa inchiriem masina si am realizat ca e ceva mai ieftin in Italia decat in Franta.

  Uite chiar azi ma apuc sa scriu articolul cu cheltuielile, maine e in plan sa apara. Sa vad daca reusesc sa-l termin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.