Reguli de mers pe munte

De cand merg pe munte am invatat multe. Am invatat ca muntele e un colt de rai pe pamant, dar ca in acelasi timp este un loc periculos, ca muntele nu trebuie cucerit sau invins, ci descoperit, am invatat ca acolo sus ma simt in al noualea cer. Dar poate cel mai important lucru pe care l-am invatat este ca muntele trebuie respectat.

Ma bucur enorm ca am intalnit pe munte o multime de oameni cu aceeasi iubire fata de munte, si mi-am facut multi prieteni printre ei, dar mi-e ciuda ca pe munte am intalnit si multi oameni care nu cunosc regulile muntelui, si din cauza asta creau neplaceri celor din jur, si uneori chiar si lor insisi.

Pentru ei, dar si pentru noi toti, mi-ar placea sa reamintesc aceste reguli, pentru ca macar prin respectarea lor putem sa multumim muntelui pentru toate frumusetile cu care ne incanta.

Continuarea… pe Viajoa.ro.

Vrei să fii primul care află când postez un articol nou pe blog?

Alexandra

Salut! Dacă e prima dată când intri pe blogul meu, îți urez bun venit! :) Scriu aici din 2009, despre marile mele pasiuni: muntele și călătoriile. Mai multe despre mine poți citi aici. Multumesc pentru vizită! Te mai aștept! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.