Programul si tarifele telecabinelor si telegondolelor din zona V. Prahovei – Brasov

Chiar daca inainte de Revelion va indemnam sa stati cat mai de parte de Valea Prahovei, ma gandesc ca multi dintre voi ati vrut de multe ori sa stiti programul si tarifele instalatiilor de transport pe cablu din aceasta zona, ca si mine de altfel, pentru ca, trebuie sa recunoastem, de cele mai multe ori nu ne putem abtine sa ne dorim sa ajungem la inaltime in cel mai scurt timp posibil. De ce? Pentru ca privelistile merita toti banii.

Dar, ca sa stiti totusi cat trebuie sa scoateti din buzunar pentru aceste distractii si mai ales, cand puteti merge ca sa nu va treziti ca ati batut drumul degeaba, m-am „sacrificat” pentru voi si am batut drumul intre Sinaia si Brasov ca sa fac pozele la toate programele si preturile telecabinelor si telegondolelor existente. Ca doar nu credeati ca m-am dat cu toate? Doar cu vreo 3… :)

Toate detaliile le gasiti pe Viajoa.ro.

Vrei să fii primul care află când postez un articol nou pe blog?

Alexandra

Salut! Dacă e prima dată când intri pe blogul meu, îți urez bun venit! :) Scriu aici din 2009, despre marile mele pasiuni: muntele și călătoriile. Mai multe despre mine poți citi aici. Multumesc pentru vizită! Te mai aștept! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *