Bilete de avion ieftine pe tava

Azi noapte am visat numai bilete de avion si interfetele companiilor aeriene low cost de la noi. De ce? Pai… pentru ca in week-end am butonat la greu pentru voi site-urile Wizz Air si Blue Air ca sa gasesc cele mai ieftine bilete de avion din februarie si paaaana in august pentru cele mai populare destinatii europene.

Si ca sa ne intelegem de la inceput, pentru mine ieftin inseamna un bilet dus-intors care costa in jur de, sau mai putin de 100 de euro. Vorbim deja despre super-ieftin sub 300 de lei si mega-ieftin sub 200 de lei :) Asa veti gasi clasificate ofertele de mai jos, asta ca sa fie simplu pentru toata lumea.

Asa ca, daca vreti de exemplu sa faceti un cadou deosebit de ziua indragostitilor, sau chiar de 8 martie (aviz domnilor: nu e prea devreme, e bine sa fiti pregatiti din timp :) ), sau daca pur si simplu sunteti in cautare de idei, intrati pe Viajoa.ro ca sa rasfoiti multitudinea de bilete ieftine, super-ieftine si mega-ieftine pe care le-am gasit zilele acestea.

Sursa foto.

Vrei să fii primul care află când postez un articol nou pe blog?

Alexandra

Salut! Dacă e prima dată când intri pe blogul meu, îți urez bun venit! :) Scriu aici din 2009, despre marile mele pasiuni: muntele și călătoriile. Mai multe despre mine poți citi aici. Multumesc pentru vizită! Te mai aștept! :)

5 comentarii:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *