Bordeaux – data viitoare nu-mi mai scapi!

Cand ma gandesc la Bordeaux ma oftic. Da rau de tot. De ce? Pai va spun imediat.

In 2006 am participat la un seminar care facea parte din Programul Youth. Era vorba de cateva zile, in care eram cazati intr-un campus de langa Bordeaux, unde faceam tot felul de workshopuri si activitati pe tema seminarului. Toate bune si frumoase, numai ca in afara de asta, timpul liber era extrem de limitat. Ne-au dus intr-o zi intr-o mini excursie (nu pot sa va spun unde, ca dau de gol urmatorul articol ;) si in alta zi am fost in Bordeaux pentru a vizita niste centre pentru integrarea emigrantilor (asta era si tema seminarului). Dar inainte de a pleca spre oras, ni s-a dat vestea bomba: dupa vizite, aveti program de voie prin oras 2 ore. Whaaaaat???

Continuarea… pe Viajoa.ro.

Foto Credit: gille33

2 comentarii:

  1. Saptaman viitoare plec in Bordeaux la niste cursuri si multi mi-au spus ca nu am ce vizita pe acolo si ca mai bine ma duc in Paris daca vreau sa vad ceva … chiar si in Bordeaux exita ceva de vizitat? … Merci

  2. Este foarte frumos Bordeaux! Chiar ai ce vedea! Uita-te pe viajoa si citeste continuarea articolului, acolo am scris cateva obiective foarte frumoase.

    Si daca ai timp liber, ia un autocar si du-te la Dune du Pyla, este cea mai mare duna din Europa, si e la doar 60 de km de Bordeaux.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *