Aventuri cu taxiul in Cambridge pentru a ajunge la ocean

Ma zbat in fiecare an intre dorul de Mare si dorul de Munte. Cu muntele am cam rezolvat. Am ajuns sa ma duc, cel putin vara asta, aproape in fiecare week-end. Dar cu marea ce ma fac?

Anul trecut am renuntat de tot la mare, pentru a merge 2 saptamani prin tara, in special la munte, si drept urmare, anul asta m-a lovit un dor nespus de mare, de plaja, de valuri, de balaceala… de tot ce inseamna mare.

Asa ca am ales anul acesta sa merg in vacanta si la munte, si la mare. Mi-am indeplinit visul: m-am balacit cateva zile la mare, am petrecut trei zile in inima Parcului National Retezat si am facut crasta Fagarasului intre vf. Negoiu si Vf. Vistea mare, de unde am mers evident pe vf. Moldoveanu.

Insa inainte de toate astea, visam cu ochii deschisi la reintalnirea cu marea, gandul mi-a zburat instantaneu la o mare… un pic mai mare. Ati ghicit, oceanul… mai exact prima mea intalnire cu el.

Continuarea… pe viajoa.ro.

Un comentariu:

  1. Salut, mi se pare foarte interesant blogul tau, inscrie-l pe http://www.enterclick.ro pentru a primi vizitatori unici si trafic, tot ce trebuie sa faci e sa accesezi de 2 ori pe zi toate site-urile din sistem si vei primi pentru fiecare vizita facuta celorlalti una de la ceilalti catre tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.